Η ELDRY ιδρύθηκε το 2010 από τον κ. Καραλή Ευάγγελο, Μηχανολόγο Μηχανικό Α.Π.Θ. που είχε ως όραμα τη δημιουργία μιας εταιρείας με μεγάλη εξειδίκευση και τεχνογνωσία στην αντιμετώπιση υγρασίας κτιρίων.

Η ιδέα γεννήθηκε μετά από τη συνειδητοποίηση πως δεν υπήρχε κάτι αντίστοιχο στην ελληνική αγορά, με συνέπεια οι τότε πελάτες μας να μη βρίσκουν ολοκληρωμένες λύσεις και να καταλήγουν σε ημίμετρα και σπατάλη χρημάτων.

Οι ανάγκες των πελατών μας λοιπόν, οδήγησαν τον κ. Καραλή στην παρακολούθηση σεμιναρίων και συνεδρίων στην Αυστρία και την Ιταλία επί σειρά ετών, στη συνεργασία με εταιρείες του εξωτερικού, στην επένδυση σε εξοπλισμό εντοπισμού και ανάλυσης της υγρασίας και στη συνεχή αναζήτηση νέων τεχνικών, προϊόντων και ιδεών.

Η διαδικασία αυτή δεν έχει σταματήσει μέχρι και σήμερα, διότι το πάθος για το αντικείμενό μας και η θέληση να δώσουμε λύσεις στα πιο δύσκολα προβλήματα υγρασίας είναι η κινητήριος δύναμη ολόκληρης της εταιρείας μας.

Στόχος μας είναι να χρησιμοποιήσουμε την προηγούμενη γνώση μας από τον κλάδο της κατασκευής, σε συνδυασμό με την τεράστια πλέον εμπειρία μας σε θέματα υγρασίας κτιρίων, έτσι ώστε να δώσουμε ολοκληρωμένες λύσεις αφύγρανσης σε ανθρώπους που θέλουν να απαλλαγούν από την υγρασία των σπιτιών τους.  Δίπλα σε αυτό, θα πρέπει να υπολογίσει κανείς την τεράστια ανάγκη για διαφύλαξη των Ιστορικών κτιρίων της πατρίδας μας από το «σαράκι» της υγρασίας.

Αυτό που μας ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό είναι πως οι προτάσεις μας βασίζονται στην επιστημονική ανάλυση της υγρασίας, που μας δίνει βεβαιότητα για τις αιτίες εμφάνισής της. Γνωρίζουμε πως κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και διαθέτουμε στο οπλοστάσιό μας μια μεγάλη γκάμα δοκιμασμένων προϊόντων και τεχνικών, από τα οποία επιλέγουμε τα καταλληλότερα για το δικό σας κτίριο.

Αν αυτό που ζητάτε είναι μια επαγγελματική και επιστημονική προσέγγιση του προβλήματός υγρασίας στο κτίριο σας, η ELDRY είναι η εταιρεία που σας ταιριάζει.