Ειδοποίηση

Please enter your Disqus subdomain in order to use the 'Disqus Comments (for Joomla)' plugin. If you don't have a Disqus account, register for one here

Επιδότηση μέσω του "Εξοικονομώ κατ΄ οίκον" στο 2017

Λίγα λόγια για το πρόγραμμα Εξοικονομώ κατ' οίκον ΙΙ

Αναμένεται να τεθεί σε εφαρμογή το πρόγραμμα επιδότησης Εξοικονομώ κατ' οίκον στις αρχές του 2017. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει κοινοτική επιδότηση που μπορεί να φτάσει μέχρι το 70% του συνολικού ποσού, ενώ το υπόλοιπο ποσό θα καλύπτεται από τον ιδιώτη μέσω άτοκου δανείου. Οι μέγιστη δαπάνη για τις εργασίες που επιδοτούνται φτάνει τις 25.000€ για μια κατοικία. Στόχος του προγράμματος δεν είναι άλλος από την μείωση της κατανάλωσης ενέργειας που απαιτεί η καθημερινή χρήση των κτιρίων. Σημειώνεται πως για να μπορέσει ένα νοικοκυριό να ενταχθεί στο πρόγραμμα και να επιδοτηθεί θα πρέπει να έχει ετήσιο οικογενειακό εισόδημα μικρότερο από τις 50.000€. 

Ο συνολικός προυπολογισμός του προγράμματος αγγίζει τα 400.000.000€ και παρακάτω μπορείτε να δείτε τα εισοδηματικά κριτήρια που πρέπει να πληρούν τα νοικοκυριά έτσι ώστε να υπαχθούν στο πρόγραμμα.

Οι βελτιώσεις που μπορούν να γίνουν με τη βοήθεια του προγράμματος έχουν να κάνουν με: 

  • Εξωτερική Θερμομόνωση κτιρίου (κέλυφος)
  • Αντικατάσταση των κουφωμάτων και των συστημάτων σκίασης
  • Αναβάθμιση των συστημάτων θέρμανσης 
  • Αναβάθμιση συστημάτων παροχής ζεστού νερού

Παρακάτω ακολουθούν οι κατηγορίες των νοικοκυριών που επωφελούνται. Όπως θα δείτε το ύψος του επιδοτούμενου ποσού έχει να κάνει με το οικογενειακό εισόδημα και το πλήθος των προστατευόμενων μελών. Επιπλέον, το κόστος για τις ενεργειακές επιθεωρήσεις και την αμοιβή του συμβούλου καλύπτονται εξ ολοκλήρου.

Επιδότηση μέσω του "Εξοικονομώ κατ΄ οίκον" στο 2017

Γνωρίστε μας βλέποντας το Video

Καλέστε μας

Τηλέφωνο επικοινωνίας 2118006469